Journal archive for Google Scholar Robot!
Alborz University Medical Journal
نشریه دانشگاه علوم پزشکی البرز
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 10, Number 2 (2021-3)
Physicochemical Analysis of Carbonated Fruit Drink and Cola Beverage Prepared from Fructose Syrup 55 and Sucrose
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوه ای گازدار و نوشابه کولا حاوی شربت فروکتوز 55 و ساکارز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Benefits of High Fructose Corn Syrup 55% in Food Industry: A Review
مروری بر مزایای شربت فروکتوز55%
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Production and Application of Fructose Syrup in Food Industry as A Substitute for Sucrose
تولید و کاربرد شربت فروکتوز در صنایع مواد غذایی به عنوان جایگزین ساکاروز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
High Fructose Corn Syrup: A Potential Feed for Honey Bee
شربت فروکتوز: خوراک بالقوه برای زنبور عسل
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A Review of the Position of Fructose Syrup 55% in Iran and the World
مروری بر جایگاه شربت فروکتوز 55% در ایران و جهان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Introducing Fructose Syrup 55% as an Alternative to High Hydroxymethylfurfural (HMF) Products Such as Invert Sugar
معرفی شربت فروکتوز55% بهعنوان جایگزین برای محصولات با هیدروکسی متیل فورفورال(HMF) بالا مانند قند اینورت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Sucrose, High Fructose Corn Syrup 55% and Fructose, Metabolism and Potential Health Effects: What Do We Really Know?
ساکارز، شربت فروکتوز55%و فروکتوز، متابولیسم و اثرات سلامتی بالقوه : ما واقعاً چه میدانیم؟
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Maltodextrin As Fat Replacer in Food Products: A Review
مروری بر کاربرد مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Dry Port Is A Place for Sustainable Development
بندر خشک جایگاهی در راستای توسعه پایدار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles