:: دوره 10، شماره 2 و Supplement - ( ویژه نامه گروه صنعتی، پژوهشی زر: بهار 1400 ) ::
جلد 10 شماره 2 و Supplement صفحات 48-45 برگشت به فهرست نسخه ها
مروری بر مزایای شربت فروکتوز55%
علی حسینی ساجدی ، منیژه آذری کیا ، بهاره برهانی ، روناک غلامی
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی/ گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری) ، A.Hoseini@zarholding.com
شربت فروکتوز55% یکی از بهترین شیرین‌کننده‌های طبیعی است که هم‌اکنون در بازار موجود است. این ماده هزینه­های تولید نوشیدنی­های شیرین را کاهش می‌دهد. اضافه شدن این ماده به محصولات نانوایی و قنادی اجازه می‌دهد در هنگام تولید، محصول ظاهر بهتری از جهت رنگ قهوه‌ای داشته باشد. این ترکیبات سطح بالایی از تازگی را در محصولات غذایی ایجاد می­کنند. این ماده به‌عنوان نگهدارنده، طعم‌دهنده، حافظ رطوبت و تازگی و همچنین بهبوددهنده بافت نقش‌آفرینی می‌کند. در این مقاله پژوهش­های صورت گرفته برروی مزایای استفاده از فروکتوز در محصولات مختلف مورد بررسی قرارگرفته است.
واژه‌های کلیدی: شربت ذرت با فروکتوز بالا، مزایا، سلامتی، هزینه‌های تولید
دریافت: 1399/11/17 | پذیرش: 1400/1/10 | انتشار: 1400/1/10

Hosseini Sajedi A, Azarikia M, Borhani B, Gholami R. Benefits of High Fructose Corn Syrup 55% in Food Industry: A Review. aumj 2021; 10 (2) :45-48

حسینی ساجدی علی، آذری کیا منیژه، برهانی بهاره، غلامی روناک. مروری بر مزایای شربت فروکتوز55%. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز. 1400; 10 (2) :45-48