دوره ۱۰، شماره ۲ و Supplement - ( ویژه نامه گروه صنعتی، پژوهشی زر: بهار ۱۴۰۰ )                   جلد ۱۰ شماره ۲ و Supplement صفحات ۴۸-۴۵ | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hosseini Sajedi A, Azarikia M, Borhani B, Gholami R. Benefits of High Fructose Corn Syrup 55% in Food Industry: A Review. aumj 2021; 10 (2) :45-48
URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-1-1267-fa.html
حسینی ساجدی علی، آذری کیا منیژه، برهانی بهاره، غلامی روناک. مروری بر مزایای شربت فروکتوز۵۵%. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز. ۱۴۰۰; ۱۰ (۲) :۴۵-۴۸

URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-۱-۱۲۶۷-fa.html


۱- کارشناسی ارشد مهندسی شیمی/ گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری) ، A.Hoseini@zarholding.com
۲- کارشناسی ارشد تغذیه/ دانشگاه علوم پزشکی تبریز
۳- دکترای تخصصی شیمی‌فیزیک / گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
۴- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی/ گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
چکیده:   (۲۲۰۴ مشاهده)
شربت فروکتوز55% یکی از بهترین شیرین‌کننده‌های طبیعی است که هم‌اکنون در بازار موجود است. این ماده هزینه­های تولید نوشیدنی­های شیرین را کاهش می‌دهد. اضافه شدن این ماده به محصولات نانوایی و قنادی اجازه می‌دهد در هنگام تولید، محصول ظاهر بهتری از جهت رنگ قهوه‌ای داشته باشد. این ترکیبات سطح بالایی از تازگی را در محصولات غذایی ایجاد می­کنند. این ماده به‌عنوان نگهدارنده، طعم‌دهنده، حافظ رطوبت و تازگی و همچنین بهبوددهنده بافت نقش‌آفرینی می‌کند. در این مقاله پژوهش­های صورت گرفته برروی مزایای استفاده از فروکتوز در محصولات مختلف مورد بررسی قرارگرفته است.
متن کامل [PDF 159 kb]   (۸۴۴ دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/11/17 | پذیرش: 1400/1/10 | انتشار: 1400/1/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه دانشگاه علوم پزشکی البرز می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Alborz University Medical Journal

Designed & Developed by : Yektaweb