شربت فروکتوز55%یکی از بهترین شیرینکنندههای طبیعی است که هماکنون در بازار موجود است. این ماده هزینههای تولید نوشیدنیهای شیرین را کاهش میدهد. اضافه شدن این ماده به محصولات نانوایی و قنادی اجازه میدهد در هنگام تولید، محصول ظاهر بهتری از جهت رنگ قهوهای داشته باشد. این ترکیبات سطح بالایی از تازگی را در محصولات غذایی ایجاد میکنند. این ماده بهعنوان نگهدارنده، طعمدهنده، حافظ رطوبت و تازگی و همچنین بهبوددهنده بافت نقشآفرینی میکند. در این مقاله پژوهشهای صورت گرفته برروی مزایای استفاده از فروکتوز در محصولات مختلف مورد بررسی قرارگرفته است.
Hosseini Sajedi A, Azarikia M, Borhani B, Gholami R. Benefits of High Fructose Corn Syrup 55% in Food Industry: A Review. aumj 2021; 10 (2) :45-48 URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-1-1267-fa.html
حسینی ساجدی علی، آذری کیا منیژه، برهانی بهاره، غلامی روناک. مروری بر مزایای شربت فروکتوز55%. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز. 1400; 10 (2) :45-48