۱- کارشناسی ارشد مهندسی شیمی/ گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری) ، A.Hoseini@zarholding.com
۲- کارشناسی ارشد تغذیه/ دانشگاه علوم پزشکی تبریز
۳- دکترای تخصصی شیمیفیزیک / گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
۴- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی/ گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
چکیده: (۲۲۰۴ مشاهده)
شربت فروکتوز55% یکی از بهترین شیرینکنندههای طبیعی است که هماکنون در بازار موجود است. این ماده هزینههای تولید نوشیدنیهای شیرین را کاهش میدهد. اضافه شدن این ماده به محصولات نانوایی و قنادی اجازه میدهد در هنگام تولید، محصول ظاهر بهتری از جهت رنگ قهوهای داشته باشد. این ترکیبات سطح بالایی از تازگی را در محصولات غذایی ایجاد میکنند. این ماده بهعنوان نگهدارنده، طعمدهنده، حافظ رطوبت و تازگی و همچنین بهبوددهنده بافت نقشآفرینی میکند. در این مقاله پژوهشهای صورت گرفته برروی مزایای استفاده از فروکتوز در محصولات مختلف مورد بررسی قرارگرفته است.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1399/11/17 | پذیرش: 1400/1/10 | انتشار: 1400/1/10