1- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی، گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری) ، R.Gholami@zarholding.com
2- دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
3- دانشجوی دکتری مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی، دانشگاه نوشیروانی بابل
4- دکترای تخصصی شیمیفیزیک / گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
5- کارشناسی ارشد پژوهشگری، گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
چکیده: (2421 مشاهده)
شربت فروکتوز55% یک جایگزین ارزانقیمت برای شکر است که رشد تقاضای زیادی را در طی این مدت متحمل شده است. یک نمودار آماری ساده نشان میدهد که هممیل و هم مصرف شربت فروکتوز55%در چند سال گذشته در امریکا بیشتر از شکر است. تأثیر تولیدکنندگان قند در بازار فعلی امریکا با توجه به هزینه کم کشورهای صادرکننده قند و شربت ذرت حداقل است؛ درنتیجه با توجه به قیمت کمتر شربت ذرت تولیدکننده غذا و نوشیدنی هزینه کمتری متحمل میشود و قیمت محصول به همان نسبت ارزانتر خواهد شد.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1399/11/17 | پذیرش: 1400/1/10 | انتشار: 1400/1/10