دوره 10، شماره 2 و Supplement - ( ویژه نامه گروه صنعتی، پژوهشی زر: بهار 1400 )                   جلد 10 شماره 2 و Supplement صفحات 28-23 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Gholami R, Pero M, Borhani S, Faramarzi E, Naderloo A. A Review of the Position of Fructose Syrup 55% in Iran and the World. aumj 2021; 10 (2) :23-28
URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-1-1264-fa.html
غلامی روناک، پرو میلاد، برهانی سمانه، فرامرزی احسان، ندرلو علیرضا. مروری بر جایگاه شربت فروکتوز 55% در ایران و جهان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز. 1400; 10 (2) :23-28

URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-1-1264-fa.html


1- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی، گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری) ، R.Gholami@zarholding.com
2- دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
3- دانشجوی دکتری مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی، دانشگاه نوشیروانی بابل
4- دکترای تخصصی شیمی‌فیزیک / گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
5- کارشناسی ارشد پژوهشگری، گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
چکیده:   (2421 مشاهده)
شربت فروکتوز55% یک جایگزین ارزان‌قیمت برای شکر است که رشد تقاضای زیادی را در طی این مدت متحمل شده است. یک نمودار آماری ساده نشان می‌دهد که هم‌میل و هم مصرف شربت فروکتوز55%در چند سال گذشته در امریکا بیشتر از شکر است. تأثیر تولیدکنندگان قند در بازار فعلی امریکا با توجه به هزینه کم کشورهای صادرکننده قند و شربت ذرت حداقل است؛ درنتیجه با توجه به قیمت کمتر شربت ذرت تولیدکننده غذا و نوشیدنی هزینه کمتری متحمل می‌شود و قیمت محصول به همان نسبت ارزان­تر خواهد شد.
متن کامل [PDF 240 kb]   (1404 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/11/17 | پذیرش: 1400/1/10 | انتشار: 1400/1/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه دانشگاه علوم پزشکی البرز می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Alborz University Medical Journal

Designed & Developed by : Yektaweb