شربت فروکتوز55%یک جایگزین ارزانقیمت برای شکر است که رشد تقاضای زیادی را در طی این مدت متحمل شده است.یک نمودار آماری ساده نشان میدهد که هممیل و هم مصرف شربت فروکتوز55%در چند سال گذشته در امریکا بیشتر از شکر است. تأثیر تولیدکنندگان قند در بازار فعلی امریکا با توجه به هزینه کم کشورهای صادرکننده قند و شربت ذرت حداقل است؛ درنتیجه با توجه به قیمت کمتر شربت ذرت تولیدکننده غذا و نوشیدنی هزینه کمتری متحمل میشود و قیمت محصول به همان نسبت ارزانتر خواهد شد.
Gholami R, Pero M, Borhani S, Faramarzi E, Naderloo A. A Review of the Position of Fructose Syrup 55% in Iran and the World. aumj 2021; 10 (2) :23-28 URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-1-1264-fa.html
غلامی روناک، پرو میلاد، برهانی سمانه، فرامرزی احسان، ندرلو علیرضا. مروری بر جایگاه شربت فروکتوز 55% در ایران و جهان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز. 1400; 10 (2) :23-28