[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
نمایه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ثبت شده در

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
:: دوره 10، شماره 2 و Supplement - ( ویژه نامه گروه صنعتی، پژوهشی زر: بهار 1400 ) ::
جلد 10 شماره 2 و Supplement صفحات 28-23 برگشت به فهرست نسخه ها
مروری بر جایگاه شربت فروکتوز 55% در ایران و جهان
روناک غلامی ، میلاد پرو ، سمانه برهانی ، احسان فرامرزی ، علیرضا ندرلو
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی، گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری) ، R.Gholami@zarholding.com
چکیده:   (1879 مشاهده)
شربت فروکتوز55% یک جایگزین ارزان‌قیمت برای شکر است که رشد تقاضای زیادی را در طی این مدت متحمل شده است. یک نمودار آماری ساده نشان می‌دهد که هم‌میل و هم مصرف شربت فروکتوز55%در چند سال گذشته در امریکا بیشتر از شکر است. تأثیر تولیدکنندگان قند در بازار فعلی امریکا با توجه به هزینه کم کشورهای صادرکننده قند و شربت ذرت حداقل است؛ درنتیجه با توجه به قیمت کمتر شربت ذرت تولیدکننده غذا و نوشیدنی هزینه کمتری متحمل می‌شود و قیمت محصول به همان نسبت ارزان­تر خواهد شد.
واژه‌های کلیدی: شربت فروکتوز 55%، شکر، شربت ذرت، غذا، نوشیدنی
متن کامل [PDF 240 kb]   (1140 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/11/17 | پذیرش: 1400/1/10 | انتشار: 1400/1/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Gholami R, Pero M, Borhani S, Faramarzi E, Naderloo A. A Review of the Position of Fructose Syrup 55% in Iran and the World. aumj 2021; 10 (2) :23-28
URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-1-1264-fa.html

غلامی روناک، پرو میلاد، برهانی سمانه، فرامرزی احسان، ندرلو علیرضا. مروری بر جایگاه شربت فروکتوز 55% در ایران و جهان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز. 1400; 10 (2) :23-28

URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-1-1264-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 2 و Supplement - ( ویژه نامه گروه صنعتی، پژوهشی زر: بهار 1400 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه دانشگاه علوم پزشکی البرز Alborz University Medical Journal
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645