دوره ۱۰، شماره ۲ و Supplement - ( ویژه نامه گروه صنعتی، پژوهشی زر: بهار ۱۴۰۰ )                   جلد ۱۰ شماره ۲ و Supplement صفحات ۳۳-۲۹ | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Pero M, Gholami R, Jafari Asl M, Ershadi A. High Fructose Corn Syrup: A Potential Feed for Honey Bee. aumj 2021; 10 (2) :29-33
URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-1-1265-fa.html
پرو میلاد، غلامی روناک، جعفری اصل مهدی، ارشادی آرش. شربت فروکتوز: خوراک بالقوه برای زنبور عسل. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز. ۱۴۰۰; ۱۰ (۲) :۲۹-۳۳

URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-۱-۱۲۶۵-fa.html


۱- دکترای مهندسی صنایع غذایی/ گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری) ، M.Pero@zarholding.com
۲- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی/ گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
۳- دکترای تخصصی شیمی تجزیه / گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری)
چکیده:   (۳۳۰۸ مشاهده)
زنبور عسل تمام نیازهای تغذیه­ای خود را با مصرف شهد و گرده بدست می­آورد. هنگامی که شهد و گرده در دسترس نباشد، پرورش دهندگان زنبور عسل اغلب از جایگزین شهد و گرده استفاده می­کنند. از دیرباز، محلول شکر یکی از متداولترین جایگزین های شهد و گرده می باشد که برای تغذیه زنبور عسل به منظور تأمین ذخیره غذایی در طول زمستان و تحریک پرورش نوزادان در بهار مورد استفاده قرار می گیرد. شربت ذرت با فروکتوز بالا یکی دیگر از جایگزین های بالقوه می باشد که اخیراً در تغذیه زنبور عسل استفاده می شود. در نتیجه در این مطالعه مروری، اثرات تغذیه با شربت فروکتوز بر زنبور عسل مورد بررسی قرار گرفته است. طول عمر و جمعیت کندو از پارامترهای مهم می باشد که در تغذیه زنبورعسل با منابع مختلف مورد بررسی قرار می گیرد. با توجه به تحقیقات صورت گرفته، شربت ذرت فروکتوز 55، در مقایسه با شکر، عملکرد خوبی داشته است. در این مقاله، نتایج تعدادی از این مطالعات مورد بررسی قرار گرفته شده است. برای جستجوی مقالات از پایگاه داده scopus با سه الگوریتم TITLE (honey AND bee) AND TITLE-ABS-KEY (hfcs) و TITLE (honey AND bee) AND TITLE (sucrose) و همچنین TITLE (honey AND bee) AND TITLE-ABS-KEY (fructose) تا سال 2020 استفاده شد.
واژه‌های کلیدی: شربت فروکتوز، عسل، زنبور عسل
متن کامل [PDF 283 kb]   (۱۶۵۴ دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/11/17 | پذیرش: 1400/1/10 | انتشار: 1400/1/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه دانشگاه علوم پزشکی البرز می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Alborz University Medical Journal

Designed & Developed by : Yektaweb