نشریه دانشگاه
علوم پزشکی البرز
چهارشنبه 29 مرداد 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخلاق نشر
سیاست دسترسی آزاد
سیاست دریافت وجه
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرایند ارسال مقاله
فرایند ارزیابی و تصویب مقالات
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
نمایه ها
دوره 10، شماره 2 و Supplement - ( ویژه نامه گروه صنعتی، پژوهشی زر: بهار 1400 )
بندر خشک جایگاهی در راستای توسعه پایدار
ص. 6-1
10.29252/aums.10.2.Supplement.1
آرش ارشادی
*
،
مهدی امینی
،
مهدی جعفری اصل
،
بهاره برهانی
چکیده
(2689 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1063 دریافت)
مروری بر کاربرد مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی
ص. 13-7
10.29252/aums.10.2.Supplement.7
علی حسینی ساجدی
*
،
منیژه آذری کیا
،
بهاره برهانی
،
روناک غلامی
چکیده
(3190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1204 دریافت)
ساکارز، شربت فروکتوز55%و فروکتوز، متابولیسم و اثرات سلامتی بالقوه : ما واقعاً چه میدانیم؟
ص. 18-14
10.29252/aums.10.2.Supplement.14
منیژه آذری کیا
*
،
علی حسینی ساجدی
،
روناک غلامی
،
بهاره برهانی
چکیده
(3744 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1262 دریافت)
معرفی شربت فروکتوز55% بهعنوان جایگزین برای محصولات با هیدروکسی متیل فورفورال(HMF) بالا مانند قند اینورت
ص. 22-19
10.29252/aums.10.2.Supplement.19
آرش ارشادی
*
،
سمانه برهانی
،
مهدی جعفری اصل
،
زهرا جعفری
چکیده
(2538 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1117 دریافت)
مروری بر جایگاه شربت فروکتوز 55% در ایران و جهان
ص. 28-23
10.29252/aums.10.2.Supplement.23
روناک غلامی
*
،
میلاد پرو
،
سمانه برهانی
،
احسان فرامرزی
،
علیرضا ندرلو
چکیده
(2745 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1562 دریافت)
شربت فروکتوز: خوراک بالقوه برای زنبور عسل
ص. 33-29
10.29252/aums.10.2.Supplement.29
میلاد پرو
*
،
روناک غلامی
،
مهدی جعفری اصل
،
آرش ارشادی
چکیده
(3593 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1884 دریافت)
تولید و کاربرد شربت فروکتوز در صنایع مواد غذایی به عنوان جایگزین ساکاروز
ص. 44-34
10.29252/aums.10.2.Supplement.34
فرشته انصاری
،
هادی پورجعفر
*
چکیده
(2749 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2183 دریافت)
مروری بر مزایای شربت فروکتوز55%
ص. 48-45
10.29252/aums.10.2.Supplement.45
علی حسینی ساجدی
*
،
منیژه آذری کیا
،
بهاره برهانی
،
روناک غلامی
چکیده
(2511 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(942 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوه ای گازدار و نوشابه کولا حاوی شربت فروکتوز 55 و ساکارز
ص. 54-49
10.29252/aums.10.2.Supplement.49
میلاد پرو
*
،
آرش ارشادی
،
روناک غلامی
،
پدرام عطرچی
،
مهدی جعفری اصل
چکیده
(2664 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1367 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS