نشریه دانشگاه
علوم پزشکی البرز
سه شنبه 27 خرداد 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخلاق نشر
سیاست دسترسی آزاد
سیاست دریافت وجه
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرایند ارسال مقاله
فرایند ارزیابی و تصویب مقالات
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
نمایه ها
دوره ۱۰، شماره ۲ و Supplement - ( ویژه نامه گروه صنعتی، پژوهشی زر: بهار ۱۴۰۰ )
بندر خشک جایگاهی در راستای توسعه پایدار
ص. ۶-۱
10.29252/aums.10.2.Supplement.1
آرش ارشادی
*
،
مهدی امینی
،
مهدی جعفری اصل
،
بهاره برهانی
چکیده
(۲۵۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۹۹۵ دریافت)
مروری بر کاربرد مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی
ص. ۱۳-۷
10.29252/aums.10.2.Supplement.7
علی حسینی ساجدی
*
،
منیژه آذری کیا
،
بهاره برهانی
،
روناک غلامی
چکیده
(۳۰۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۴۸ دریافت)
ساکارز، شربت فروکتوز55%و فروکتوز، متابولیسم و اثرات سلامتی بالقوه : ما واقعاً چه میدانیم؟
ص. ۱۸-۱۴
10.29252/aums.10.2.Supplement.14
منیژه آذری کیا
*
،
علی حسینی ساجدی
،
روناک غلامی
،
بهاره برهانی
چکیده
(۳۵۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۸۵ دریافت)
معرفی شربت فروکتوز55% بهعنوان جایگزین برای محصولات با هیدروکسی متیل فورفورال(HMF) بالا مانند قند اینورت
ص. ۲۲-۱۹
10.29252/aums.10.2.Supplement.19
آرش ارشادی
*
،
سمانه برهانی
،
مهدی جعفری اصل
،
زهرا جعفری
چکیده
(۲۳۸۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۵۳ دریافت)
مروری بر جایگاه شربت فروکتوز 55% در ایران و جهان
ص. ۲۸-۲۳
10.29252/aums.10.2.Supplement.23
روناک غلامی
*
،
میلاد پرو
،
سمانه برهانی
،
احسان فرامرزی
،
علیرضا ندرلو
چکیده
(۲۵۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۹۰ دریافت)
شربت فروکتوز: خوراک بالقوه برای زنبور عسل
ص. ۳۳-۲۹
10.29252/aums.10.2.Supplement.29
میلاد پرو
*
،
روناک غلامی
،
مهدی جعفری اصل
،
آرش ارشادی
چکیده
(۳۴۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۸۶ دریافت)
تولید و کاربرد شربت فروکتوز در صنایع مواد غذایی به عنوان جایگزین ساکاروز
ص. ۴۴-۳۴
10.29252/aums.10.2.Supplement.34
فرشته انصاری
،
هادی پورجعفر
*
چکیده
(۲۶۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۰۵ دریافت)
مروری بر مزایای شربت فروکتوز55%
ص. ۴۸-۴۵
10.29252/aums.10.2.Supplement.45
علی حسینی ساجدی
*
،
منیژه آذری کیا
،
بهاره برهانی
،
روناک غلامی
چکیده
(۲۳۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۸۵ دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوه ای گازدار و نوشابه کولا حاوی شربت فروکتوز 55 و ساکارز
ص. ۵۴-۴۹
10.29252/aums.10.2.Supplement.49
میلاد پرو
*
،
آرش ارشادی
،
روناک غلامی
،
پدرام عطرچی
،
مهدی جعفری اصل
چکیده
(۲۵۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۴ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS