دوره 2، شماره 1 - ( 11-1391 )                   جلد 2 شماره 1 صفحات 50-47 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jamalipour M. Comparison of physicochemical Concepts of Emu oil with Cosmetic creams. aumj 2013; 2 (1) :47-50
URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-1-82-fa.html
جمالی‌پور مهناز. مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن شترمرغ با کرم‌های پایه بهداشتی- آرایشی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی البرز. 1391; 2 (1) :47-50

URL: http://aums.abzums.ac.ir/article-1-82-fa.html


متخصص بیماری‌های پوست و مو، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران ، dr_mjamalipour@yahoo.com
چکیده:   (7195 مشاهده)
روغن شترمرغ منبع با ارزشی برای تولید فراورده‌های آرایشی، بهداشتی و یا برای استفاده به عنوان روغن خوراکی در صنایع غذایی می‌باشد. با این وجود اطلاعات کمی درباره ویژگی‌های این روغن وجود دارد. در این مطالعه روغن شتر مرغ با استفاده از روش گداخت مرطوب از پیه استخراج شده و سپس برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی (عدد یدی، عدد صابونی، نقطه ذوب، ضریب شکست، وزن مخصوص و رنگ) آن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی روغن شتر مرغ نشان داد که مقدار عدد یدی، عدد صابونی، نقطه ذوب( محدوده نرمی روغن)، ضریب شکست و وزن مخصوص به ترتیب0/2+64/70 ،5/2+184 ،5/1+31 ،02/0+46/1 و 9/0 و رنگ نمونه، رنگ زرد در سل لاویباند با اندازه 1 اینچ می‌باشد. در ضمن با توجه به میزان اسیدهای چرب آزاد و رنگ روغن استحصالی نیازی به تصفیه روغن نمی‌باشد و می‌توان روغن استحصالی را به عنوان پایه در فراورده‌های آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار داد.
متن کامل [PDF 140 kb]   (4756 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1392/4/11 | پذیرش: 1396/6/1 | انتشار: 1396/6/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه دانشگاه علوم پزشکی البرز می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Alborz University Medical Journal

Designed & Developed by : Yektaweb