شربت فروکتوز: خوراک بالقوه برای زنبور عسل
|
میلاد پرو ، روناک غلامی ، مهدی جعفری اصل ، آرش ارشادی |
دکترای مهندسی صنایع غذایی/ گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام (مرکز نوآوری) ، M.Pero@zarholding.com |
|
چکیده: (2825 مشاهده) |
زنبور عسل تمام نیازهای تغذیهای خود را با مصرف شهد و گرده بدست میآورد. هنگامی که شهد و گرده در دسترس نباشد، پرورش دهندگان زنبور عسل اغلب از جایگزین شهد و گرده استفاده میکنند. از دیرباز، محلول شکر یکی از متداولترین جایگزین های شهد و گرده می باشد که برای تغذیه زنبور عسل به منظور تأمین ذخیره غذایی در طول زمستان و تحریک پرورش نوزادان در بهار مورد استفاده قرار می گیرد. شربت ذرت با فروکتوز بالا یکی دیگر از جایگزین های بالقوه می باشد که اخیراً در تغذیه زنبور عسل استفاده می شود. در نتیجه در این مطالعه مروری، اثرات تغذیه با شربت فروکتوز بر زنبور عسل مورد بررسی قرار گرفته است. طول عمر و جمعیت کندو از پارامترهای مهم می باشد که در تغذیه زنبورعسل با منابع مختلف مورد بررسی قرار می گیرد. با توجه به تحقیقات صورت گرفته، شربت ذرت فروکتوز 55، در مقایسه با شکر، عملکرد خوبی داشته است. در این مقاله، نتایج تعدادی از این مطالعات مورد بررسی قرار گرفته شده است. برای جستجوی مقالات از پایگاه داده scopus با سه الگوریتم TITLE (honey AND bee) AND TITLE-ABS-KEY (hfcs) و TITLE (honey AND bee) AND TITLE (sucrose) و همچنین TITLE (honey AND bee) AND TITLE-ABS-KEY (fructose) تا سال 2020 استفاده شد. |
|
واژههای کلیدی: شربت فروکتوز، عسل، زنبور عسل |
|
متن کامل [PDF 283 kb]
(1074 دریافت)
|
نوع مطالعه: پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1399/11/17 | پذیرش: 1400/1/10 | انتشار: 1400/1/10
|
|
|
|