[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
صفحه اصلی
مدیریت اجرایی نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
نمایه ها
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
ثبت شده در
دوره 10، شماره 2 و Supplement - ( ویژه نامه گروه صنعتی، پژوهشی زر: بهار 1400 )
برگشت به فهرست نسخه ها
بندر خشک جایگاهی در راستای توسعه پایدار
ص. 1-6
آرش ارشادی
،
مهدی امینی
،
مهدی جعفری اصل
،
بهاره برهانی
چکیده
(97 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(41 دریافت)
مروری بر کاربرد مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی
ص. 7-13
علی حسینی ساجدی
،
منیژه آذری کیا
،
بهاره برهانی
،
روناک غلامی
چکیده
(75 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(32 دریافت)
ساکارز، شربت فروکتوز55%و فروکتوز، متابولیسم و اثرات سلامتی بالقوه : ما واقعاً چه میدانیم؟
ص. 14-18
منیژه آذری کیا
،
علی حسینی ساجدی
،
روناک غلامی
،
بهاره برهانی
چکیده
(223 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(60 دریافت)
معرفی شربت فروکتوز55% بهعنوان جایگزین برای محصولات با هیدروکسی متیل فورفورال(HMF) بالا مانند قند اینورت
ص. 19-22
آرش ارشادی
،
سمانه برهانی
،
مهدی جعفری اصل
،
زهرا جعفری
چکیده
(80 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(34 دریافت)
مروری بر جایگاه شربت فروکتوز 55% در ایران و جهان
ص. 23-28
روناک غلامی
،
میلاد پرو
،
سمانه برهانی
،
احسان فرامرزی
،
علیرضا ندرلو
چکیده
(99 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(263 دریافت)
شربت فروکتوز: خوراک بالقوه برای زنبور عسل
ص. 29-33
میلاد پرو
،
روناک غلامی
،
مهدی جعفری اصل
،
آرش ارشادی
چکیده
(84 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(43 دریافت)
تولید و کاربرد شربت فروکتوز در صنایع مواد غذایی به عنوان جایگزین ساکاروز
ص. 34-44
فرشته انصاری
،
هادی پورجعفر
چکیده
(96 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(32 دریافت)
مروری بر مزایای شربت فروکتوز55%
ص. 45-48
علی حسینی ساجدی
،
منیژه آذری کیا
،
بهاره برهانی
،
روناک غلامی
چکیده
(88 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(37 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوه ای گازدار و نوشابه کولا حاوی شربت فروکتوز 55 و ساکارز
ص. 49-54
میلاد پرو
،
آرش ارشادی
،
روناک غلامی
،
پدرام عطرچی
،
مهدی جعفری اصل
چکیده
(76 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(36 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4274