@ARTICLE{Hosseini Sajedi, author = {Hosseini Sajedi, Ali and Azarikia, Manizheh and Borhani, Bahareh and Gholami, Ronak and }, title = {Benefits of High Fructose Corn Syrup 55% in Food Industry: A Review}, volume = {10}, number = {2}, abstract ={شربت فروکتوز55% یکی از بهترین شیرین‌کننده‌های طبیعی است که هم‌اکنون در بازار موجود است. این ماده هزینه­های تولید نوشیدنی­های شیرین را کاهش می‌دهد. اضافه شدن این ماده به محصولات نانوایی و قنادی اجازه می‌دهد در هنگام تولید، محصول ظاهر بهتری از جهت رنگ قهوه‌ای داشته باشد. این ترکیبات سطح بالایی از تازگی را در محصولات غذایی ایجاد می­کنند. این ماده به‌عنوان نگهدارنده، طعم‌دهنده، حافظ رطوبت و تازگی و همچنین بهبوددهنده بافت نقش‌آفرینی می‌کند. در این مقاله پژوهش­های صورت گرفته برروی مزایای استفاده از فروکتوز در محصولات مختلف مورد بررسی قرارگرفته است. }, URL = {http://aums.abzums.ac.ir/article-1-1267-fa.html}, eprint = {http://aums.abzums.ac.ir/article-1-1267-fa.pdf}, journal = {Alborz University Medical Journal}, doi = {10.29252/aums.10.2.Supplement.45}, year = {2021} }