جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای خراسانی

۱ روح انگیز نوروزی نیا، ۲ مریم آقابراری، ۳ مهرداد کریمی، ۴ لیلا سبزمکان، ۵ معصومه میرکریمی، ۶ محمد خراسانی،
دوره ۱، شماره ۴ - ( ۷-۱۳۹۱ )
چکیده

زمینه و هدف: امروزه دگرگونی شیوه زندگی، روابط اجتماعی و پیشرفت تکنولوژی سبب بروز تشویش، تهدید و نگرانی در گروه های مختلف جامعه بخصوص دانشجویان شده است. اضطراب بر کارآمدی و شکوفایی استعدادها ، شکل گیری شخصیت و هویت اجتماعی آنان تأثیر سوء داشته و نه تنها دست یابی به اهداف پیشرفت تحصیلی درآنها را تحقق ناپذیر می‌کند، بلکه حتی سبب تهدید سلامت روان دانشجویان نیز می‌شود. لذا پژوهش حاضر با هدف تعیین سطح اضطراب و ارتباط آن با مشخصات دموگرافیک دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز در سال ۱۳۹۰ انجام گردید. مواد و روش‌ها: پژوهش حاضر، مطالعه مقطعی از نوع (توصیفی تحلیلی)می باشد. جامعه آماری را دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز تشکیل دادند که تعداد ۳۰۵ نفر از دانشجویان به روش نمونه گیری تصادفی طبقه‌ای در مطالعه شرکت کردند و پرسشنامه ۲ بخشی (بخش اول شامل سؤالات دموگرافیک و عوامل موثر بر اضطراب؛ و بخش دوم شامل پرسشنامه استاندارد شده اضطراب اسپیل برگر) را با رضایت آگاهانه تکمیل نمودند . جهت تحلیل داده ها، از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد. یافته‌ها: نتایج بدست آمده نشان داد، ۶۴ درصد دانشجویان مضطرب بودند. سطح اضطراب دانشجویان پسر نسبت به دانشجویان دختر بطور معناداری بالاتر بود (۰۴۹/۰p=) ، همچنین بین سطح اضطراب و علاقمندی به رشته تحصیلی (۰۰۱/۰p<)، مطالعه کتب غیردرسی (۰۰۷/۰p=) و داشتن بیماری عمده جسمی (۰۰۹/۰p=) ارتباط معناداری وجود داشت. نتیجه‌گیری: با توجه به نتایج مطالعه و مشاهده درصد بالای اضطراب در دانشجویان و نیز با توجه به اینکه اضطراب، رابطه تنگاتنگی با افسردگی، مشکلات تحصیلی، روابط اجتماعی و شیوه زندگی دارد؛ از این‌رو برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه مهارت‌های مقابله‌ای برای اضطراب و استرس و نیز خدمات مشاوره‌ای و راهنمایی بیش‌تر برای دانشجویان توصیه می‌گردد.
۱ قاسمعلی خراسانی، ۲ داریوش ناظمی سلمان، ۳ علی عطری، ۴ کوروش قنبرزاده، ۵ ناصر رحمان پناه،
دوره ۴، شماره ۱ - ( ۱۱-۱۳۹۳ )
چکیده

مقدمه: در جراحی ترمیمی و پلاستیک برای ترمیم نقایص مادرزادی و اکتسابی بطور شایع از فلاپ پوستی استفاده می‌شود. شایعترین عارضه پس از جراحی فلاپ، نکروز ناشی از خونرسانی ناکافی به فلاپ می‌باشد.در این مطالعه تاثیر محلول پرده آمنیوتیک در ترمیم پوست دورسال رت به عنوان مدل ایسکمیک فلاپ ارزیابی شد. مواد و روش‌ها: در این مطالعه تجربی ۲۰ عدد موش رت ویستار با وزن ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم وارد مطالعه شدند. در تمام موشها فلاپ پوستی دورسال با ضخامت کامل به ابعاد ۳ در ۱۰ سانتی متر تهیه شد. موشها بطور کاملا تصادفی به دو گروه کنترل و تجربی تقسیم شدند. سپس در گروه کنترل به ۱۰ نقطه از پیش مشخص شده با فواصل مساوی در روی فلاپ، در فضای ساب درمال مقدار ۱/۰ میلی لیتر نرمال سالین به هر نقطه (جمعاً ۱ میلی لیتر نرمال سالین) تزریق شد. در گروه تجربی به همین نقاط مقدار ۱/۰ میلی لیتر از محلول پرده آمینوتیک تزریق شد. ۷ روز پس از تزریق فلاپهای پوستی از نظر بروز نکروز و نمای هیستولوژی بررسی شدند. یافته‌ها: در گروه تزریق محلول پرده آمنیوتیک سطح نکروز فلاپ کاهش معنی‌داری را نشان داد (۰۳۲/۰=p) و سطح بقای (زنده) فلاپ افزایش معنی‌داری را نشان داد (۰۳۶/۰=p). آنالیز هیستولوژی فرآیند ترمیم بین دو گروه تفاوت معنی‌داری را نشان نداد (۰۵/۰
قاسمعلی خراسانی، داریوش ناظمی سلمان، علی عطری، کوروش قنبرزاده، ناصر رحمان پناه،
دوره ۵، شماره ۲ - ( ۲-۱۳۹۵ )
چکیده

مقدمه: در جراحی ترمیمی و پلاستیک برای ترمیم نقایص مادرزادی و اکتسابی بطور شایع از فلاپ پوستی استفاده می‌شود. شایعترین عارضه پس از جراحی فلاپ نکروز ناشی از خونرسانی ناکافی به فلاپ می‌باشد.در این مطالعه تاثیر محلول پرده آمنیوتیک در ترمیم پوست دورسال رت به عنوان مدل ایسکمیک فلاپ ارزیابی شد.

مواد و روش‌ها: در این مطالعه تجربی ۲۰ عدد موش رت ویستار با وزن ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم وارد مطالعه شدند. در تمام موشها فلاپ پوستی دورسال با ضخامت کامل به ابعاد ۳ در ۱۰ سانتی متر تهیه شد. موشها بطور کاملا تصادفی به دو گروه کنترل و تجربی تقسیم شدند. سپس در گروه کنترل به ۱۰ نقطه از پیش مشخص شده با فواصل مساوی در روی فلاپ، در فضای ساب درمال مقدار ۱/۰ میلی لیتر نرمال سالین به هر نقطه (جمعاً ۱ میلی لیتر نرمال سالین) تزریق شد. در گروه تجربی به همین نقاط مقدار ۱/۰ میلی لیتر از محلول پرده آمینوتیک تزریق شد. ۷ روز پس از تزریق فلاپهای پوستی از نظر بروز نکروز و نمای هیستولوژی بررسی شدند.    

یافته‌ها: در گروه تزریق محلول پرده آمنیوتیک سطح نکروز فلاپ کاهش معنی‌داری را نشان داد (۰۳۲/۰=p) و سطح بقای (زنده) فلاپ افزایش معنی‌داری را نشان داد (۰۳۶/۰=p). آنالیز هیستولوژی فرآیند ترمیم بین دو گروه تفاوت معنی‌داری را نشان نداد (۰۵/۰<p).    

نتیجه‌گیری: بنظر می‌رسد، تزریق محلول پرده آمنیوتیک روشی موثر و ایمن است که باعث بهبود بقای فلاپ پوستی ایسکمیک در مدل حیوانی رت می‌شود.



صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه دانشگاه علوم پزشکی البرز می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Alborz University Medical Journal

Designed & Developed by : Yektaweb